Coronaregels op onze accomodatie

Hieronder vind je een overzicht van de regels die we op onze accommodatie handhaven.
Indien regels niet in acht worden genomen, zullen wij deze personen verzoeken het sportpark te verlaten.

Algemeen:

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Was vaak je handen, juist ook voor en na het bezoek aan de sportaccommodatie.
  • Volg altijd aanwijzingen zoals looproutes en instructies van de organisatie.
  • Gebruik zoveel mogelijk je eigen materialen.

Op en rondom het veld:

• Houd vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
  • Houd voor en na het sporten en tijdens rustmomenten 1,5 meter afstand (ook in de dug-out).
  • Vermijd bij het sporten fysiek contact dat niet noodzakelijk is, zoals het vieren van een overwinningsmoment of bij een wissel.
  • Publiek is tijdens wedstrijden en trainingen niet toegestaan. Met uitzondering van ouders die als chauffeur meekomen bij jeugdspelers. Zij vallen onder teambegeleiding en mogen blijven kijken.

Kleedlokalen:

• Kom indien mogelijk omgekleed naar het sportpark i.v.m. bezetting van de kleedlokalen.
  • Na de wedstrijd krijgen onze gasten als eerste toegang tot de kleedlokalen om te douchen.
  • Betreed met maximaal 8 personen het kleedlokaal.
  • Er mag met 2 personen tegelijk gedoucht worden.
  • Teambespreking dient buiten plaats te vinden. Bij slecht weer zullen we ter plekken kijken naar een geschikte plaats.

Sport bewust, houd je aan de spelregels.
Zo hebben we samen sportplezier!