De Grote Clubactie

KV Nijnsel komt vanaf 18 september bij u langs of koop hier direct uw lot(en).

Grote Clubactie 2021

Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club.
Zo ook KV Nijnsel. De leden van KV Nijnsel zetten zich dit jaar in voor een nieuw elektronisch scorebord.

Erik Hoppenbrouwers, voorzitter van KV Nijnsel: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor een elektronisch scorebord voor onze vereniging. Nu we hopelijk corona achter ons kunnen laten willen we deze lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan. Een mooi symbool voor de nieuwe start na het coronatijdperk. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!”

80% gaat naar de club
Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

Vorig jaar lukte het KV Nijnsel om  meer dan € 1.000 op te halen. Hopelijk wordt dit bedrag dit jaar overtroffen.
Vanaf 18 september zullen de jeugdleden van KV Nijnsel langs de deur gaan om de loten te verkopen.

De trekking van de Grote Clubactie 2021 vindt plaats op woensdag 8 december.