Skip to main content

Contact / inschrijven

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Stuur dan een mailtje. Het kan natuurlijk ook zijn dat je je wil inschrijven bij KV Nijnsel. Dat kan! Download het inschrijfformulier en meld je aan. We kijken er naar uit.

Contactgegevens

Email
kvnijnsel@gmail.com

Accommodatie
Sportpark Den Eimert
Sportlaan 1
5492 NM Nijnsel
06 12 76 44 59

Wedstrijdsecretariaat
Algemeen + Midweek | Selly van Roosmalen – 06 53 38 07 14
Senioren 1 en 2 | Elke van der Vleuten – 06 23 55 49 33
Jeugd | Dennis van Zutphen – 06 54 35 68 69
kvnijnsel@gmail.com

Sponsoring
sponsoringkvnijnsel@gmail.com

Jeugdcommissie
kvnijnsel.jeugd@gmail.com

Vertrouwenspersoon
Helmi Spee | vertrouwenspersoon.kvnijnsel@gmail.com

Inschrijfformulier

Wil je lid worden van KV Nijnsel? Download dan het inschrijfformulier.

Ledenadministratie
Sandra Verhagen
sandraverhagen_1990@outlook.com

Inschrijfformulier downloaden

KV Nijnsel stelt een vertrouwenspersoon voor!

Een vertrouwenspersoon is er voor mensen die iets naars mee hebben gemaakt of zich ergens niet helemaal prettig bij voelen binnen de club. Zij kunnen dan bij een vertrouwenspersoon terecht voor hun verhaal. Een vertrouwenspersoon zal in de eerste instantie naar het verhaal luisteren en ondersteunen met eventuele volgende stappen. Voor KV Nijnsel stellen we graag Helmi Spee voor.

Vertrouwenspersoon

Mijn naam is Helmi Spee, voor sommigen beter bekend als Helmi Vorstenbosch. Mijn roots ligt namelijk in Sint-Oedenrode, waar ik ben geboren en getogen. Tot mijn 22ste daar heel fijn gewoond, en waar ik nog steeds heel graag kom. Alweer 18 jaar woon ik samen met mijn man Ruud en onze drie tienerjongens Daan, Koen en Luuk in het buurdorp Son. Ook hier wonen we met veel plezier. Inmiddels 43 lentes jong en geniet ik graag samen met familie en vrienden van gezellige momenten samen. Ik tennis bij HTC Son en wandel graag met vriendinnen.

Ik ben de laatste jaren bewust thuisblijfmoeder om ons gezin draaiende te houden. Hiervoor heb ik ruim 12 jaar in de psychiatrie gewerkt. Nu de kinderen wat groter worden en me iets minder hard nodig hebben, vul ik enkele uren in de week als vrijwilliger op de Sterjasmijn, ben ik verbonden aan VV Nijnsel als vertrouwenscontactpersoon en nu ga ik deze taak ook bij K.V. Nijnsel vervullen. Als jullie me nodig hebben dan kun je me bereiken via het volgende mailadres vertrouwenspersoon.kvnijnsel@gmail.com